Urban Arrow Family Performance Plus Automatiq

6299,00

Maak kennis met je nieuwe gezinsvriend, die klaarstaat om jou en je kleine passagiers overal mee naartoe te nemen. Van een drukke ochtendspits tot een ontspannen ritje door het bos, met dit model kun je soepel door het verkeer navigeren en moeiteloos de toeristische route nemen. Het lichte frame, de elektrische trapondersteuning, traploze versnellingen en het lage zwaartepunt bieden een optimale rijervaring.

 

Je geniet van een combinatie van stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit. En met een breed scala aan accessoires stel je de fiets precies af naar de behoeften van jouw gezin. Zo wordt de Urban Arrow Family je dagelijkse metgezel, waarmee je wellicht vaker de auto op de oprit laat staan. De ultieme kers op de taart? Zeg gedag tegen files en geniet van elke rit!

 

Met de driepuntsgordels en de beschermende EPP-bak — die fungeert als een omgekeerde helm voor extra veiligheid — kun je jouw jongste passagiers en bagage met een gerust hart meenemen. Dankzij de stevige stuurstang en het lage zwaartepunt biedt de fiets een stabiele, gecontroleerde rit. Of je nu door smalle straatjes manoeuvreert of met snelheid het fietspad oprijdt, de Urban Arrow Family levert de perfecte balans tussen veiligheid en comfort voor elk avontuur.

 

Motor: Bosch Performance Line

Accu: 545Wh
Schakelsysteem: Enviolo automaat
Aandrijving: Riem

Display: Bosch Kiox 300

Extra informatie

Color

Black, Sage Green

Size

Uni

Gerelateerde producten